Kasten en tafels in alle maten en stijlen

Bent u op zoek naar een interessante tafel of kast in Wommelgem en omgeving voor uw interieur? Dan hebben wij voor u een mooie collectie in de aanbieding. Voor moderne designs, die door het gebruik van hout toch hun warme uitstraling behouden, kunnen wij u helpen.

Al onze tafels zijn op maat te bestellen, van de klassiekere modellen tot het strakke, moderne werk. Alle vormen en afmetingen zijn door u zelf te bepalen, aangezien onze fabrikanten voor ons op maat werken.

Opvolging van begin tot einde

Ook als het op kasten aankomt, hebben wij een groot aanbod. Hier houden wij ons graag aan de iets klassiekere modellen, maar uiteraard valt er veel te combineren. Dit komt omdat onze fabrikanten speciaal voor ons op maat werken.

Wij leveren een perfecte service en komen ook graag bij u langs om u het beste advies te kunnen geven, afgestemd op uw huis. Een opvolging van begin tot het einde bij de klant, daar staat Longchair voor. Hieronder vindt u enkele beelden van onze tafels en kasten kasten.

Ga naar onze contactpagina

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze tafels en kasten? Neem dan contact op met Interieurmeubelen Longchair in Wommelgem via onze contactpagina of kom eens langs. Wij helpen u dan graag verder.

Back to Top