UW INTERIEUR

VERDIENT MAATWERK…

03 354 26 86

Longchair in Wommelgem:
voor al uw interieurmeubelen

Longchair staat vooral bekend om onze goede service en professioneel advies. Bij ons vindt u alle interieurmeubelen in Wommelgem die u nodig heeft om uw woning gezellig in te richten: salons, kasten en tafels, verlichting, keukens, woonkamers en dressings.

Wij geven ook advies

Feitelijk houdt Longchair het midden tussen een interieurconsultant en een meubelwinkel: u krijgt altijd het beste advies en de hoogste kwaliteit in meubels. Alle meubels zijn bij ons volledig naar uw smaak en maten aan te passen.

Wij leveren altijd maatwerk en komen graag bij u aan huis om u te adviseren over kleuren, stijlen en mogelijke combinaties in uw interieur. Longchair biedt u verschillende modellen en ideeën aan, van een wat landelijkere stijl tot strakkere, moderne tafels en stoelen.

Neem contact met ons op

Wij staan steeds open voor uw wensen en werken, indien u dit wenst ook samen met een interieurarchitect om uw huis in te richten, precies zoals u dat wilt. Op onze website vindt u wat meer informatie.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze interieurmeubelen? Neem dan contact op met Longchair via onze contactpagina of kom eens langs in Wommelgem. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten bij Longchair!

Longchair – Maes Didier - Wommelgem

Longchair – Maes Didier - Wommelgem

Longchair – Maes Didier - Wommelgem

Persoonlijk Advies

Wij komen graag bij u aan huis om u te adviseren over kleuren, stijlen en mogelijke combinaties in uw interieur.

lees meer
Back to Top